Skip to main content

Ervaringen

 

'Geboortedans bij Margé is een leuke manier van dansen, die voor iedereen is weggelegd. Het is dansen op leuke muziek in een gezellige sfeer. Margé past de choreografieën aan aan je zwangerschapsduur en aan hoeveel je kan op dat moment. Over de bewegingen is goed nagedacht: ze houden je soepel, helpen mee de geboorte te vergemakkelijken en zorgen voor ontspanning'.

Susanne

 

'Ik heb Geboortedans ervaren als een fijne voorbereiding op de bevalling. Dans is eigenlijk een hele vanzelfsprekende manier om contact te maken met je eigen lichaam en met je kindje. Margé zorgde ervoor dat de dansbewegingen aansloten bij het stadium van de zwangerschap. Daardoor was het ook aan het einde van mijn zwangerschap nog heel fijn om te doen en gaf me vertrouwen in mijn lichaam. De korte beschouwende en beeldende activiteiten waren een mooie aanvulling op de dansen en gaven extra diepgang'.

Josien

 

'Geboortedans is een fijne voorbereiding op de bevalling! De aandacht van Margé en hoe de les persoonlijk op jou wordt toegespitst is heel prettig. Het is écht een rustig uurtje bewegen samen met de baby. De geleerde bewegingen hebben mij geholpen om tijdens de bevalling staand de weeen op te vangen. Dat was het fijnst!'

Iske

 

'Ik wilde heel graag iets ontspannends en diepgaands en bewust doen, en daar was jij en bracht het allemaal. Ik vond het heel mooi en heb Geboortedans ook echt toegepast tijdens de reis van geboorte en opnieuw moeder worden.'

Judith

 

'Geboortedans heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het deed mij realiseren dat ons lichaam ervoor gemaakt is om te baren, en het gaf mij vertrouwen in de bevalling. De achtergrondinformatie, beweging en muziek zijn erg uitgebreid en goed voorbereid, mooi aangevuld met een mapje als naslagwerk (met alle informatie, de dansen en de gebruikte muziek)'.

Catelijn

 

'Dankzij Geboortedans ben ik vitaal, soepel en in verbinding gebleven tijdens de zwangerschap. Ook de weeën heb ik goed kunnen opvangen door de verschillende bewegingen die ik had geleerd. Het was een fijne en bijzondere ervaring en ik raad het iedereen aan die in beweging en verbinding wil blijven'.

Mieke

Foto's