Skip to main content

Margé Nijhuis

 

Mijn naam is Margé (1979): echtgenote, en moeder van 3 zoons. Mijn werk is mijn passie: Geboortedans zwangerschapscoach en Vaktherapeut Beeldend Vormen.

In de pubertijd heb ik het tekenen ontdekt en hoe dit mij hielp om de uitdagingen die het leven in die periode biedt te helpen plaatsen. Omdat ik heb ervaren dat ín het beeld je jezelf altijd gespiegeld ziet, was de keuze voor de opleiding tot Beeldende therapeut vanzelfsprekend: dít wilde ik graag leren inzetten om anderen helpen. In 2005 ben ik cum laude afgestudeerd.
Tijdens mijn studie heb ik het dansen ontdekt als ook een manier van het uiten van mijzelf. Daarom heb ik mijn studie voortgezet en kennis genomen van Danstherapie  (Queriodo methode) en Dancing for Birth docent geworden.
Na het zelf doormaken van een postpartum depressie, heb ik mij binnen mijn therapiepraktijk gespecialiseerd in het behandelen van problemen die voortkomen uit een nare bevallingservaring zoals PTSS, depressie en burn-out. Als Geboortedans zwangerschapscoach geef ik dansles en coaching aan vrouwen die graag een bewuste zwangerschap ervaren en zich fysiek en psychisch gedegen voorbereiden op de bevalling en het ouderschap.

Het is een prachtig om te ervaren dat ieder mens precies laat zien wat het nodig heeft en de psyche opveert als het dat krijgt. Mijn passie is om jou te geven wat je nodig hebt. Via beelden, beweging, middels praten - of zwijgen. Je mag er zijn zoals je bent.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op:

Margé Nijhuis

06 1680 4545

marge@geboortedans.nl