Skip to main content

Margé Nijhuis

 

Mijn naam is Margé (1979): echtgenote, en moeder van 3 zoons. Mijn werk is mijn passie: met Geboortedans coaching zwangeren begeleiden en als Vaktherapeut beeldende therapie geven.

In de pubertijd heb ik het tekenen ontdekt en hoe dit mij hielp om de uitdagingen die het leven in die periode biedt te helpen plaatsen. Omdat ik heb ervaren dat ín het beeld je jezelf altijd gespiegeld ziet, was de keuze voor de opleiding tot Beeldende therapeut vanzelfsprekend: dít wilde ik graag leren inzetten om anderen helpen. In 2005 ben ik cum laude afgestudeerd.

Tijdens mijn studie heb ik het dansen ontdekt als ook een manier van het uiten van mijzelf. Ik heb mij verder onderlegt met het volgen van de opleidng Danstherapie, Queriodo methode. Na mijn eerste bevalling, die helaas niet zo verliep als gewenst, ben ik Dancing for Birth docent geworden. Dit gaf mij handvatten om een volgende bevalling sterker in te gaan.

Door studie en mijn eigen ervaringen rond zwangerschap en bevalling heb ik Geboortedans ontwikkeld: een complete zwangerschapscusus die zwangeren fysiek (dans) en mentaal (Geboorteboek) gedegen voorbereid op de bevalling het ouderschap.

Het is een prachtig om te ervaren dat ieder mens precies laat zien wat het nodig heeft en de psyche opveert als het dat krijgt. Mijn passie is om jou te geven wat je nodig hebt. Via beelden, beweging, middels praten - of zwijgen. Je mag er zijn zoals je bent.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op:

Margé Nijhuis

06 1680 4545

marge@geboortedans.nl