Skip to main content

Ervaringen

 

'Geboortedans heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het deed mij realiseren dat ons lichaam ervoor gemaakt is om te baren, en het gaf mij vertrouwen in de bevalling. De achtergrondinformatie, beweging en muziek zijn erg uitgebreid en goed voorbereid, mooi aangevuld met een mapje als naslagwerk (met alle informatie, de dansen en de gebruikte muziek).

Catelijn (juni 2018)

 

'Geboortedans bij Margé is een leuke manier van dansen, die voor iedereen is weggelegd. Het is dansen op leuke muziek in een gezellige sfeer. Margé past de choreografieën aan aan je zwangerschapsduur en aan hoeveel je kan op dat moment. Over de bewegingen is goed nagedacht: ze houden je soepel, helpen mee de geboorte te vergemakkelijken en zorgen voor ontspanning'.

Susanne (april 2018)


'Dankzij Geboortedans ben ik vitaal, soepel en in verbinding gebleven tijdens de zwangerschap. Ook de weeën heb ik goed kunnen opvangen door de verschillende bewegingen die ik had geleerd. Het was een fijne en bijzondere ervaring en ik raad het iedereen aan die in beweging en verbinding wil blijven'.

Mieke (maart 2017)